U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 26 d’abril del 2009

CF Alcanar 6 - 9 CF Ulldecona.

El Pre-benjamí de l´Ulldecona tanca la temporada amb una nova victòria. El derbi amb l’Alcanar ha estat d’allò mes interessant, on hem pogut disfrutar de la evolució del joc d’aquest nens, que com ja he dit altres vegades, si haguéssim tingut porter, potser ara estaríem parlant de campions en la categoria. Moltes felicitats a tots.Àngel fa el primer gol del partit tras driblar al porter.Amb Pau al mig del camp, i amb Toni i Llull a la defensa, se li dona mes consistencia a l'equip. Des de la banqueta no es vol perdre detall de la evolució del partit.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
Mancant lo partit aplaçat al camp del Sant Jaume, aquest diumenge 26/Abril/2009 hem efectuat l’últim partit i desplaçament de la temporada 2008/2009 al camp de l’Alcanar. Novament s’ha aconseguit una victòria i hem tornat a veure bons moments de futbol, amb bones combinacions i com sempre intentant treure la pilota controlada des de el darrere. S’ha confirmat l’evolució i el bon comportament de tots els xiquets.

C.F.ALCANAR: 2-0-3-1: 6 gols Punts: 6 Punts classificació: 1
C.F.ULLDECONA: 4-2-0-2: 8 gols Punts:10 Punts classificació: 3

1 període (2-4): Es Àlex qui fa de porter en aquest quart i en el segon. De bon començament hem encarrilat el partit amb 2 gols d'Àngel. Tot seguit pareix que l’Alcanar vol reaccionar quan de falta directa redueix el marcador 1-2, però Adrià condueix un contraatac perfectament, obre el joc a l’esquerra on està Àngel desmarcat que xuta i el porter no pot aturar l´1-3. Novament de falta i amb un tir alt l’Alcanar marca el definitiu 2-4.

2 període (0-2): bon joc dels l´Ulldecona obrint sempre per les bandes i buscant profunditat. Fruit d’això li arriba una pilota solta a Pau que enganxa una gardela que toca al defensor i entra a la porta rival 0-1. La verticalitat del joc nostre ens porta vàries ocasions de gol com una de Pau que estavella la pilota al pal. Es ara Jovani el que fa el 0-2 quan Pau li fa una passada dins l’àrea, la para, mira la porta i de xut ras marca.

3 període (3-0): baixada de revolucions en aquest període i es Pau qui actua com a porter degut a l’absència de Carles. Equip una mica descompensat que es aprofitat pels d'Alcanar i ens marquen 3 gols amb un joc embolicat.

4 període (1-2): es en els moments decisius quan els l´Ulldecona donen tot el seu potencial. Jovani marca el 0-1 quan pressiona a la defensa i molt atent arriba abans que el porter a la pilota. Seguim sense baixar la intensitat i a la sacada d’un córner Adrià toca suaument cap al darrere amb el cap i Àngel tot sol xuta sense oposició i marca el 0-2. Noves ocasions per als l´Ulldecona i control total en defensa. Només en un contraatac d’ells ens marquen l´1-2 quan ara Miquel de porter no pot arribar.

dimarts, 21 d’abril del 2009

Empat a casa amb el Sta. Barbara

De nou un empat amb el Sta. Barbara, que certifica la semblança entre els dos equips. A la foto un dels gols del partit, fet per Àngel.Miquel Garcia de porter que ha fet una molt bona actuació.Nou enfrontament amb el Sta. Bàrbara i novament empat al resultat. Encara que no hem pogut guanyar, si que hem gaudit del bon joc desplegat pel nostre equip. Ja al primer període hem pogut veure com el nostres xiquets tocaven molt bé la pilota, amb molt de seny treien la pilota des de el darrere, obrint joc per les bandes i pressionat al rival. Podem dir que hem estat superiors en quan a joc, però ens ha faltat una mica de físic per poder aconseguir la victòria.

C.F.ULLDECONA: 1-1-4-0=6gols Punts:8 Punts classificació: 2
C.F.STA.BARBARA: 2-0-0-2=4gols Punts:8 Punts classificació: 2

1 període (1-2): hem començat amb un tanteig per part dels dos equips que es coneixen molt bé. Una primera ocasió per a Toni Pascual quan a la sacada d’un córner xuta fort per dalt la porta. Sempre jugant la pilota els d’Ulldecona i domini constant que ens ha porta el gol d’àngel 1-0. Tot seguit ens han empatat 1-1 de xut creuat en una pilota solta. Bona actuació del nostre porter Miquel fent parades de mèrit, però sense poder fer rés quan de xut ras des de fora l’àrea ens han marcat l´1-2.

2 període (1-0): seguim amb el bon joc desplegat. Ocasió claríssima per a Pau Pérez que treu el porter quan ja es cantava el gol. En un dels córners a favor de L’Ulldecona, es Pau qui en una jugada assajada fa la sacada a la vora de l’àrea on es troba Toni que xuta fort i al rebot dels defensors es novament Àngel tot sol qui marca l´1-0.

3 període (4-0): festival atacant de L’Ulldecona amb moltes ocasions de gol i xuts al pal de Toni. S’han fet 4 gols que haurien pogut ser més. 1-0 marcat per Àngel de xut fort a mitja altura. 2-0 novament d’àngel quan rep una bona assistència d´Alex. 3-0 Adrià de xut fort i col·locat. 4-0 d´Alex que es troba escorat i xuta ras al pal curt. Bona actuació de tot l’equip i a destacar la verticalitat de Marc.

4 període (0-2): en l’únic moment que hem tingut de baixada ha aprofitat el Sta. Bàrbara per fer 2 gols més per força que per joc.

dissabte, 4 d’abril del 2009

Sta Barbara 4 - 4 FC Ulldecona

"Suma i sigue"
Jornada de descans que ha servit per jugar un partit ajornat. Giovani, motivat con mai, ha decidit en l’últim quart l'empat del partit. Al final just repartiment de punts en un camp de terra molt malmès, on els de L’Ulldecona mai s’han trobat agust.
L'equip, avui de blanc, prestant atenció a les explicacions dels Misters, Ivan i Ruben.

Giovani lluitant una pilota.
Clica per veure les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
Desplaçament a Santa Bàrbara on hem pogut treure un empat en un partit molt complicat. En primer lloc degut a que hem tingut que jugar al camp de terra, molt irregular, amb pedres i no es podia portar mai el control de la pilota tal com estem acostumats. Per altra part la majoria dels nostres nostres jugadors han estat com a causants, despistats i a clínic del partit acollonits, com sempre ens passa quan el rival es superior en físic. La nota molt positiva de tot això ha estat que podem estar convençuts que quan els jugadors teòricament decisius no donen resultat, tenim prou equip per canviar-los i treure el partit endavant com ha estat a l`últim període. A destacar d’aquest partit l’actuació del Billar de l’àrea Jovani amb tres gols.

C.F.SANTA BARBARA: 3-0-1-0= 4 gols. Punts: 8 Punts classificació= 2
C.F.ULLDECONA: 1-0-1-2= 4 gols. Punts: 8 Punts classificació= 2

1 període (3-1): tal com hem dit, els de L’Ulldecona no s’han trobat a gust amb el camp de terra i enfront d’un equip molt superior físicament. El Sta. Bàrbara s’ha dedicat a xutar fort a la porteria de Carles aprofitant la seva força i fruit daixò ens han marcat l´1-0 quan Carles no pot agafar bé la pilota. Per un moment ha reaccionat L’Ulldecona quan Jovani molt atent remata una pilota solta dins l’àrea. Només en uns instants el Sta. Bàrbara ens fa dos gols mes amb dos xuts forts.

2 període (0-0): poc a poc els nostres agafen el domini del partit, també ajudats pels canvis que ha fet el rival. A destacar dues ocasions claríssimes d’Antoni, una al travesser i l’altra tot sol i creua massa. Control total nostre però sense poder definir les jugades.

3 període (1-1): part molt igualada i molt treballada, però sense jugar com estem acostumats, amb absència de tocs de pilota.
El Sta. Bàrbara ens marca l´1-0 amb un remat fluix dins de l’àrea. A la següent jugada es Pau qui amb un fort xut des de la defensa li envia la pilota a Àngel que, com sempre, està al davant tot sol i de xut creuat empata el partit 1-1.

4 període (0-2): es aquí quan els misters opten per fer una revolució total a l’equip quan deixen sentats a quasi tots els homes decisius i salten al camp Carles, Miquel, Marc, Toni, Jovani, Antoni i Lluc, i demostren que aquest partit si es fiquen ganes es pot empatar. Es treballa i pressiona molt, i degut a aquesta pressió es Jovani qui pot, amb l’ajuda del defensor aconseguir el 0-1. Seguim amb al mateix ritme amb una altra ocasió per Jovani i a la tercera ocasió i de xut col·locat marca el 0-2. A destacar una espectacular jugada de Toni Pascual quan agafa la pilota a la nostra àrea i es creua tot el camp driblant tots els que li surten al pas però que quan arriba a l’altra àrea no pot finalitzar amb gol.
Escolta les valoracions dels "Misters"