U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 17 de febrer del 2009

CF Ulldecona 4 - 4 Rapitenca Blau

Un partit que es podia haver guanyat i que al final ha estat un injust repartiment de punts. A destacar l’actitud de tots els jugadors. Ruben donant instruccions als seus jugadors. A sota, un dels gols del partit.

La crònica per Toni Pascual:

C.F.ULLDECONA: 1-2-0-0 = 3gols ( 8 PUNTS)
U.E.RAPITENCA BLAU: 1-1-2-0= 4 gols ( 8 PUNTS)

PARTIT QUE HA ACABAT AMB EMPAT QUAN HAGUES POGUT GUANYAR-SE PERFECTAMENT. ELS DOS PRIMERS PERIODES AMB UN JOC MOLT BO. EL TERCER TOTALMENT DIFERENT, COM SI ES TRACTES D’UN ALTRE PARTIT I EL QUART MOLT IGUALAT.

1període (1-1): Gol d’Adrià.
2període (2-1): Els dos gols d’Antoni Pitarch.
3període (0-2):
4període (0-0):

dilluns, 9 de febrer del 2009

La Ràpita Roig 0 - 9 CF Ulldecona

Nova victòria i aquesta vegada de forma contundent. Hem pogut apreciar molt bon joc, sortint des de el darrera amb la pilota controlada i creant moltes ocasions de gol, tot i que els nens de la Ràpita han desplegat en alguns moments del partit, molta duresa.
I això ha estat mèrit dels entrenadors i de la bona feina feta durant els entrenaments. Podem veure a la imatge de sota com gairebé tot l’equip escolta les apreciacions dels misters Ivan i Ruben pràcticament sense respirar.

Una victòria molt celebrada.

Les fotos del partit.

AIXO SÍ QUE ES FUTBOL !!!!! per Toni Pascual.

Que partit vam presenciar diumenge al camp de la Ràpita!! Els nostres jugadors van donar una lliçó de com es juga al futbol. Sempre sortint des de el darrere amb la pilota controlada, amb precisió, anticipació i contundència si es donava el cas. Toni Pascual, Pau, Llull, Marc i Àlex van fer un partit gairebé perfecte mantenint la porta de Carles i Miquel sense encaixar ni un sol gol. I en la part ofensiva, rapidesa i definició amb Adrià, Lluc, Àngel, Giovani i Antoni. Quan tot això es conjunta es quan podem gaudir del bonic que es aquest joc/esport d’equip. Va ser una passada veure com des de la solidesa en defensa arrancava el joc, obrint per les bandes, amb diagonals i conduint la pilota pels carrils fins l’altra àrea portant sempre perill. Els nostres jugadors, sense mirar, sempre sabien on estaven els seus companys. He de destacar el treball fet durant tota la setmana pels tècnics Ruben i Ivan, ja que personalment puc assistir als entrenaments i veure l’evolució dels xiquets. Es té que seguir per aquest camí, amb serietat, implicació, bona actitud i disfrutant d’aquest esport d’equip.

U.E.RAPITENCA "ROIG": 0-0-0-0 = 0 GOLS (1 PUNT)
C.F.ULLDECONA: 1-3-3-2 = 9 GOLS (3 PUNTS)

1 període(0-1): a la primera jugada del partit li arriba la pilota a Antoni Pitarch i d’un fort xut a mitja altura marca el 0-1. Tot seguit hagués pogut ampliar el marcador el mateix Antoni en una nova ocasió. Per part de la rapitenca ens van oferir un joc una mica dur, més per la impotència que no una altra cosa.

2 període(0-3): de bon començament l´Ulldecona surt pressionant molt al contrari i fruit d’això es quan Àngel aconsegueix el 0-1. Només uns instants després Adrià en una pilota solta fora l’àrea fa un golaç "de bandera" quan li pica al porter per dalt 0-2. I ja a la fi torna a ser Àngel qui marca el 0-3 de xut creuat al pal llarg del porter.

3 període(0-3): Futbol Total. Toni Pascual des de baix la porta nostra treu la pilota en precisió, veu a Àlex que corre la banda esquerra i aquest li fa una passada al mig on està Antoni que de primeres li passa a Pau que afusella al porter 0-1. El 0-2 el fa Antoni molt bé quan es desfà de dos defensors. Bona actuació de Toni Pascual en defensa amb la seva solvència habitual. El 0-3 es obra d’Alex quan després d’una gran correguda per tota la seva banda esquerra, rep la pilota d’antoní, i una mica escorat fa un gran gol. Seguim amb el joc d’equip. Nova ocasió d’Alex que no para de pujar i baixar per la seva banda com si fos "Alves" . Domini total de l´Ulldecona.

4 període(0-2): poc treball per als nostres porters Miquel i Carles. El joc baixa en intensitat ja que el partit està guanyat. I es ara quan apareix el Gran Giovani. En un pam de gespa i en un parell de moviments de cintura, es capaç d’enganyar als seus dos marcadors i aconseguir el 0-1. Fantàstic. Seguim amb la possessió total de la pilota. Lluc i Marc ajudant a Pau Pérez al mig camp i es Pau qui li llança la pilota a Àngel que fa el definitiu 0-2.

QUE BONIC ES EL FUTBOL QUAN ES JUGA A FUTBOL I AMB XIQUETS DEL PRE-BENJAMÍ !!!!!

Escolta la entrevista a Ruben, feta per Ivan.

diumenge, 1 de febrer del 2009

CF Ulldecona 9 - 6 San Jaume

Gran partit de Toni Pitarch amb 3 gols. Adrià amb 4 i 2 més d'Àngel han arrodonit el marcador. Contundencia en defensa per part de Toni i Pau ajudats per la resta de l'equip. A destacar la actitud de tots els jugadors. Pau en defensa sortint amb la pilota controlada.
Un dels gols de Antoni Pitarch.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual
C.F.ULLDECONA: 1-2-2-4= 9 GOLS. (3 PUNTS)
U.E. SANT JAUME: 2-0-2-2= 6 GOLS. (1 PUNT)

Nova victòria per als d’Ulldecona en un partit molt igualat i molt disputat on no s’ha decidit fins al darrer quart. A destacar l’adaptació dels jugadors de L’Ulldecona al nou sistema de joc que han treballat els tècnics Ruben i Ivan durant la setmana, amb un 2 - 3 - 1 ficant als dos "homes" més veterans com son Toni i Pau en defensa i la resta alternant posicions al davant. Menció especial avui per a Antoni Pitarch ja que al darrer període ha deixat anar tot el seu potencial golejador aconseguint un Hat-trick i sentenciar el partit. Hem de seguir per aquest camí, jugant a futbol, amb ganes, sense por i disfrutant i aprenent cada dia una mica més.

1 període (1-2): a la primera jugada ja ens han avisat els de Sant Jaume quan han estat a punt de marcar. Tot i això a estat L’Ulldecona el que s’ha avançat al marcador quan Adrià li fa una assistència a Àngel que marca l´1-0. En uns moments de mala sort ens empaten quan de rebot al despejar ens fem gol en pròpia porta 1-1. I ja al final ens fan l´1-2 definitiu en una escapada i Miquel no pot aturar la pilota.

2 període (2-0): seguim jugant prou bé, aguantant bé en defensa i decidint a l’atac amb un Adrià molt efectiu aconseguint ell els dos gols, el primer fent un bon control dins l’àrea, aixecant lo cap i ficant la pilota on el porter no pot arribar; i el segons molt atent en una errada de la defensa del Sant Jaume.

3 període (2-2): temps molt igualat i disputat pels dos equips. Adrià fa l´1-0 quan agafa la pilota al nostre camp i arriba fins l’àrea contrària i xuta ras a pal canviat. A la següent jugada torna a ser Adrià en una jugada calcada a la del primer gol qui marca el 2-0. Quan la cosa pintava bé i de falta directa des de fora l’àrea ens fan el 2-1 ja que Carles no arriba al xut alt del davanter. I l’empat 2-2 es a conseqüència d’un penal assenyalat.

4 període (4-2): tal com hem dit al encapçalament aquest es el període de glòria per a Antoni Pitarch. Cada pilota que li va arribar va portar perill o va acabar en gol. 3 gols d’Antoni i un d’Àngel a pase d´ell van rubricar una magnífica actuació. Els tres gols estan fets de la mateixa manera, amb rapidesa i criteri. Molt bé tot l’equip.
Escolta les valoracions del Mister Ivan.