U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 27 de maig del 2008

CF Ulldecona 7 - 2 S. Jaume

Últim partit de lliga, que han jugat en el camp de l'Amposta com a conseqüència de la cloenda de temporada feta pel Consell esportiu.

Moltes felicitats a l’equip per aquesta segona plaça aconseguida.
Les Fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual.
C.F.ULLDECONA: 7 (4 guanyats=12 punts)
C.F.SANT JAUME: 2 (4 perduts = 4 punts)

Últim partit de la temporada i atípic el que vam jugar el dissabte al estadi municipal t’emposta per diverses raons: es celebrava la 16ena Diada de l’esport comarcal al Montsià; es va començar amb 45 minuts de retard; el Sant Jaume es va presentar amb la mateixa equipació que l´Ulldecona i sense "petos"; era un partit ajornat; quan nosaltres encara estàvem jugant el partit, al pavelló ja estaven donant els trofeus i obsequis a tots els participants de la diada menys a nosaltres;..... es a dir, una mica de descontrol per part de l’organització.

1 període: tal com ja hem nomenat abans i degut a l'equipació, els jugadors no s’aclarien i el joc va ser espès i embolicat, amb alguna que altra badada. Només destacar l´1-0 aconseguit per Pere Estellé quan rep la pilota del nostre porter Oriol Morera, arranca del nostre camp, corre tota la banda, arriba a l’àrea contrària i creua a la sortida del porter.

2 període: més físic del S.Jaume però més tècnica de l´Ulldecona. Li arriba la pilota a Nacho, fa una passada a Pere dins l’àrea i aquets molt ràpid la para i xuta ras on el porter no pot fer rés per aturar l´1-0. El 2-0 el fa Pau Pérez quan Pere per la banda dreta fa un bon control, veu a Pau desmarcat a la banda esquerra, li fa una molt bona passada i Pau enganya al porter.

3 període: comença amb dues aturada d’oriol Morera davant dos davanters del S.Jaume i demostra el que tots ja sabem, que es un "porteràs". Acte seguit Nacho aguanta la pilota, mira la porta i quan veu forat xuta fort i ras per l’únic lloc que podia entrar aconseguint l´1-0. El S.Jaume empata 1-1 amb un xut creuat que va al pal i al rebot s’anticipen a la defensa i marquen. Reacciona d’immediat l´Ulldecona quan Pere sen va per velocitat, es planta davant el porter i l’enganya suaument fent el 2-1. Oriol Morera segueix molt atent aturant totes les pilotes que li arriben.

4 període: Oriol M. torna a delitar-nos amb una gran aturada a un fort xut del S.Jaume. L´Ulldecona domina el partit i fruit d’això, Pere amb molta visió dins l’àrea creua la pilota al pal contrari del porter 1-0. El S. Jaume empata 1-1 de penal amb un fort xut per mig la porta i que Oriol arriba a tocar la pilota. El 2-1 definitiu l’aconsegueix Pau Pérez que es troba sol de davanter, encara al porter i l’enganya totalment.

Moltes felicitats a tot l’equip del Pre-benjami de l´Ulldecona per la gran temporada quedant segons a la classificació, als misters, als pares i mares, i aficionats en general.
Esperem que s’hagi disfrutat de moments de bon futbol i que els xiquets hagin aprés a competir amb esportivitat, i si també per mig de l’esport hem aconseguit a que siguin millors persones el dia de demà, doncs ens donem per satisfets.