U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 27 de maig del 2008

CF Ulldecona 7 - 2 S. Jaume

Últim partit de lliga, que han jugat en el camp de l'Amposta com a conseqüència de la cloenda de temporada feta pel Consell esportiu.

Moltes felicitats a l’equip per aquesta segona plaça aconseguida.
Les Fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual.
C.F.ULLDECONA: 7 (4 guanyats=12 punts)
C.F.SANT JAUME: 2 (4 perduts = 4 punts)

Últim partit de la temporada i atípic el que vam jugar el dissabte al estadi municipal t’emposta per diverses raons: es celebrava la 16ena Diada de l’esport comarcal al Montsià; es va començar amb 45 minuts de retard; el Sant Jaume es va presentar amb la mateixa equipació que l´Ulldecona i sense "petos"; era un partit ajornat; quan nosaltres encara estàvem jugant el partit, al pavelló ja estaven donant els trofeus i obsequis a tots els participants de la diada menys a nosaltres;..... es a dir, una mica de descontrol per part de l’organització.

1 període: tal com ja hem nomenat abans i degut a l'equipació, els jugadors no s’aclarien i el joc va ser espès i embolicat, amb alguna que altra badada. Només destacar l´1-0 aconseguit per Pere Estellé quan rep la pilota del nostre porter Oriol Morera, arranca del nostre camp, corre tota la banda, arriba a l’àrea contrària i creua a la sortida del porter.

2 període: més físic del S.Jaume però més tècnica de l´Ulldecona. Li arriba la pilota a Nacho, fa una passada a Pere dins l’àrea i aquets molt ràpid la para i xuta ras on el porter no pot fer rés per aturar l´1-0. El 2-0 el fa Pau Pérez quan Pere per la banda dreta fa un bon control, veu a Pau desmarcat a la banda esquerra, li fa una molt bona passada i Pau enganya al porter.

3 període: comença amb dues aturada d’oriol Morera davant dos davanters del S.Jaume i demostra el que tots ja sabem, que es un "porteràs". Acte seguit Nacho aguanta la pilota, mira la porta i quan veu forat xuta fort i ras per l’únic lloc que podia entrar aconseguint l´1-0. El S.Jaume empata 1-1 amb un xut creuat que va al pal i al rebot s’anticipen a la defensa i marquen. Reacciona d’immediat l´Ulldecona quan Pere sen va per velocitat, es planta davant el porter i l’enganya suaument fent el 2-1. Oriol Morera segueix molt atent aturant totes les pilotes que li arriben.

4 període: Oriol M. torna a delitar-nos amb una gran aturada a un fort xut del S.Jaume. L´Ulldecona domina el partit i fruit d’això, Pere amb molta visió dins l’àrea creua la pilota al pal contrari del porter 1-0. El S. Jaume empata 1-1 de penal amb un fort xut per mig la porta i que Oriol arriba a tocar la pilota. El 2-1 definitiu l’aconsegueix Pau Pérez que es troba sol de davanter, encara al porter i l’enganya totalment.

Moltes felicitats a tot l’equip del Pre-benjami de l´Ulldecona per la gran temporada quedant segons a la classificació, als misters, als pares i mares, i aficionats en general.
Esperem que s’hagi disfrutat de moments de bon futbol i que els xiquets hagin aprés a competir amb esportivitat, i si també per mig de l’esport hem aconseguit a que siguin millors persones el dia de demà, doncs ens donem per satisfets.

dissabte, 17 de maig del 2008

Felicitats a L'Oriol

Campions d'Europa.
Encara que no hagi pogut jugar la final degut a una lesió que es va fer en semifinals, ha estat una peça molt important en l'equip de Santitesban. I felicitats també als papas, que alguna cosa hauran fet! Diari Sport, Diari As, Mon Esportiu, Diari Marca

dissabte, 10 de maig del 2008

Poc sentit de la responsabilitat.

CF Ulldecona 2 - 11 Amposta Blanc


"El recorregut d’una pedra es proporcional al impuls amb que es llançada. Per fomentar la maduresa i la responsabilitat dels nostres fills, hem de fer servir els mateixos recursos que fem servir per cultivar altres característiques desitjables: La PRACTICA i L’EXEMPLE."

I lamentablement, en els últims dies i en tots els nivells del Club, no s'está donant el millor exemple posible.

Partit que ha començat mitja hora tard, degut a que no hi havien suficients jugadors del pre-benjamí de L’Ulldecona. Amb tot decidit a la clasificació, els Ampostins han golejat a plaer.

Pau ha fet de porter en els ultims dos quarts.

Les Fotos del partit.

La Crònica, per Toni Pascual.

"POR LO QUE ME QUEDA EN EL CONVENTO, ME CAGO DENTRO"
CREC QUE AQUESTA DITA REFLECTEIX L´ACTITUD PRESA PER ALGUNES PERSONES AQUEST DISSABTE AL PARTIT DISPUTAT AMB L´AMPOSTA BLANC. TAL COM JA HA NOMENAT EL COMPANY JOSEP A LA CAPÇALERA, ES VA ARRIBAR A L´HORA DEL PARTIT I NOMÉS EREM 5 JUGADORS DE L´ULLDECONA. ELS MÒBILS TREIEN FUM INTENTANT ACONSEGUIR QUE ACUDÍS ALGÚN JUGADOR MÉS, JA QUE L´EQUIP DEL AMPOSTA JA HI ERA AL CAMP ABANS D´HORA I PER RESPECTE NO LI PODÍEM DIR QUE S´ANÉS PER ON HAVIA VINGUT I SENSE JUGAR EL PARTIT. ES UNA LLÀSTIMA QUE NOMÉS EN DOS PARTITS QUE ENS QUEDEN I DESPRÉS DE FER UNA MAGNÍFICA TEMPORADA AMB COMPANYERISME, BON ROTLLO I SENTIT D´EQUIP, DEL QUE MES D´UNA VEGADA M´HE APROFITAT PER TIRAR-MOS FLORS, ES TINGUE QUE ACABAR ACTUANT D´AQUESTA MANERA.
ALLÀ CADASCÚ AMB LA SEVA CONSCIÈNCIA I RESPONSABILITAT.

QUANT AL PARTIT, NOMÉS CAL DIR QUE DEGUT AL QUE JA HE EXPOSAT ABANS, L´AMPOSTA HA JUGAT A PLAER TOT EL PARTIT I ENS HA FET TOT EL QUE HA VOLGUT, I ELS D´ULLDECONA HAN FET TOT EL QUE HAN POGUT DONADES LES CIRCUMSTÀNCIES EN QUE ES TROBAVEN. TOT I AIXI ES MEREIXEN UN APLAUDIMENT.

C.F.ULLDECONA: 2 (3 perduts:3 punts + 1 empatat: 2 punts = 5 punts)
C.F.AMPOSTA BLANC: 11 (3guanyats: 9 punts + 1 empatat: 2 punts = 11 punts)

1 període: porter Toni Pascual. Resultat: 0-5
2 període: porter Giovani. Resultat: 0-3
3 període: porter Pau Pérez. Resultat: 1-1 (gol de Nacho)
4 període: porter Pau Pérez. Resultat: 1-2 (gol de Nacho)