U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 28 de març del 2011

Alcanar Grana 0 - 11 CF Ulldecona

Partit fàcil contra un dels cuers de la classificació, en espera del derbi del proper diumenge, on els benjamins de primer i segon any podran medir les seves forces. Recordem que el partit anterior va acabar en empat a punts tot i la victòria per 4 gols a 3 a favor del Benjamí Blanc. Esperem que guanyi l’espectacle.


La crònica per Toni Pascual:
En primer lloc, donar les gràcies a carlos Arnau que avui ´ha fet de tècnic, ja que a Fran li ha coinncidt l´horari del juvenil. Tot i ser un dels rivals més fluixets del campionat, crec que la part positiva ha estat en que s´ha jugat amb molt criteri. Sempre jugant la pilota des del darrera, sense presses i sense estar obsesionats amb el gol.
Quan no es podía anar endavant, s´ha tornat a començar la jugada des de la defensa i els gols han arribat igualment. L´exemple més clar del domini nostre es que Miquel s´ha aburrit molt, ja que no ha tocat ni una pilota i ha estat un espectador de luxe dins al camp.

ALCANAR GRANA: 0 gols(0-0-0-0) Punts partit: 4 PUNTS CLASSIFICACIO: 1 ULLDECONA BLANC: 11 gols(2-3-1-5) Punts partit: 12 PUNTS CLASSIFICACIO: 3

1 període (0-2): total domini nostre. El 0-1 molt bonic d´Hector quan dispara des de fora l´àrea per dalt del porter. I el 0-2 d´Angel de xut ràs i escorat. Joc d´un o dos tocs i amb seny.

2 període (0-3): ja als primers moments i a la sacada d´un còrner Toni Pascual engalta un tir fort i ràs que sorpren al porter 0-1. El 0-2 l´aconsegueix Roger Trilla igual que el 0-3 després dúna passada d´Hector. Disfrutem de moltes més ocasions de gol per ampliar el marcador pero son desaprofitades. Pero el que compta és el bon joc.

3 període (0-1): cent per cent de possessió nostra. Ens relaxem una mica pero l´Alcanar no ens apreta en cap moment. Només aconseguim fer el 0-1 de gol olímpic quan Toni Pascual saca el còrner.

4 període (0-5): amb el partit decidit i el rival cansat, marquem 5 gols. Hector 2, Angel 2 i Toni Pitarch 1. Ha estst un bon entrenament de cara al derby de la propera setmana.

dijous, 24 de març del 2011

Cf Ulldecona 7 - 4 Masdenverge

Bon partit dels nostres que en el moment que han apretat han resolt satisfactoriament. Pot ser ha faltat una miqueta d'intensitat en algunes fases del partit.
Mireu el resum dels gols i les millors jugades.


La crònica per Toni Pascual:
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 7gols(1-2-1-3) Punts Partit: 10 PUNTS CLASSIFICACIO: 3 BENJAMI C.F.MASDENVERGE: 4 gols(1-1-1-1) Punts Partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIO: 1

1 període(1-1): igualtat en aquest priemr quart. El Masdenverge fa bon joc i es nota la millora respecte a la primera volta. Això li porta a avançar-se al marcador amb un tir ràs des de la frontal de l´àrea 0-1. Tot seguit es Angel qui aconsegueix empatar 1-1 quan defineix bé dins de l´àrea.

2 període(2-1): torna el Masdenverge a ficar-se pel davant al marcador després de que la pilota li rebote a Miquel 0-1. Reaccionem i Hector disposa de dues ocasions sense encert, i a la tercera empata 1-1 amb un difícil remat al primer toc i d´esquena a portería. Tot seguit Angel fa el 2-1 després d´una escapada i una perfecta definició enganyant al porter.

3 període(1-1): desgast físic per part dels dos equips. Jovani inaugura el marcador 1-0 amb molt temple dins l´àrea de xut ràs i col.locat. Contínues ocasions per als dos equips. A destacar una bona aturada de Miquel que evita un gol cantat. El partit es trenca i es torna boig. Apreten ells i com es veia vindre empaten 1-1. Seguim amb ocasions per a jovani i sobretot Hector pero sense sort.

4 període(3-1): ara sí. hector es destapa i marca el 1-0 de toc suau per dalt del porter i el 2-0 aprofitant una pilota solta. Només amb una badada nostra el masdenverge redueix el marcador 2-1. En uns instants torna Angel a fer el 3-1 definitiu d´aquest període.