U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 17 de gener del 2009

CF Ulldecona 5 - 3 CF Alcanar

Torna la lliga desprès de tant de temps, i torna amb una victòria molt merescuda i treballada. Amb una defensa molt solida i amb un Adrià intractable en atac. A la imatge tenim un dels gols que ha fet.
La imatge del partit de totes formes la han protagonitzat els jugadors de L’Ulldecona quant l’àrbitre ha xiulat el final. Hi havien ganes de VICTÒRIA...
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
C.F.ULLDECONA: 1-1-1-2= 5 gols ( 9punts) Total = 3 punts
C.D.ALCANAR: 1-1-1-0= 3 gols ( 7punts) Total = 1 punt

Després de les vacances de Nadal, hem tornat a començar amb una nova imatge en quan a sistema de joc i al comportament dels nostres jugadors, ja que pareixia que els dos darrers partits havíem agafat una mica de respecte al rival degut al superior físic al ser jugadors de segon any. El treball realitzat pels tècnics Ivan i Ruben, xerrades i canvi al sistema de joc, ha donat resultat i s’ha aconseguit una victòria merescuda però molt treballada contra un Alcanar que ens ho ha ficat difícil fins a l’últim quart que s’ha decidit el partit. Bona actuació de tot l’equip i destacar a Adrià que ha fet un gran treball i també Miquel Garcia que a partir d’aquest partit passarà a jugar de porter alternant el lloc amb Carles.

1 període (1-1): joc molt igualat on els dos equips s’han anat vigilant fins que l’Alcanar a aconseguit marcar el 0-1. Tot seguit reacció de L’Ulldecona amb gol d’Antoni Pitarch 1-1.

2 període (1-1): només començar, Adrià agafa la pilota i es dribla a tots els contraris arribant a l’àrea de l’Alcanar i aconsegueix un gran gol 1-0. A partir del gol, l’Alcanar domina el joc i fruit daixò ens empata 1-1. Pareix que els nostres es desperten i tenen dues clares ocasions però sense poder definir davant la porta.

3 període (1-1): ara es l’Alcanar qui només començar i en una escapada del seu davanter ens fa el 0-1. Domini de L’Ulldecona i ocasions per a Pau de xuts de falta que no troben porta, però es novament Antoni Pitarch qui de xut creuat i a pal canviat pot igualar el marcador 1-1.

4 període (2-0): ja al primer atac de L’Ulldecona te Adrià el gol però no pot aconseguir-ho. En uns instants i a la sacada d’un córner i amb molta gent dins l’àrea de l’Alcanar, torna a ser Adrià qui remata una pilota solta i ens adelanta 1-0. Ara es Jovani qui té una nova ocasió que li rebota al defensa i de xut ras Adrià afusella al porter.
Escolta les valoracions del partit fetes per Ivan.