U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 29 de setembre del 2008

Bones sensacions...

Primer partit de la temporada 2008-2009 i les sensacions han estat molt bones. Es va perdre la primera part del triangular amb el Vinaròs (3-2) i es va empatar la segona amb la Ràpita (1-1). Toni consolant al porter nou, Carles, que ploraba desconsolat després d'encaixar dos gols.
Les fotos dels partits.

La crònica, per Toni Pascual.

"Ja tornem a ser aquí per començar una nova temporada 2008/2009. Com ja sabeu, molts companys de l’any passat han fet el salt a l’equip Benjamí, i això vol dir que al Pre-benjami s’han fet noves incorporacions.
La veritat, tal com diu Josep Pérez a l’encapçalament, les primeres sensacions han estat força positives després de veure com es van desenvolupar els dos partits amistosos diumenge a Vinaròs. Els resultats van ser 3-2 amb gols d’Àngel Ocaña i Toni Pascual, i 1-1 amb gol d’Adrià. Tot i les baixes de Pau Pérez i Antoni Pitarch, els d’Ulldecona van oferir un bon joc per ser el primer partit de la campanya.
Es va poder veure que s’intenta treure la pilota controlada des d´enrere amb Alex, Toni, Miquel, Marc i Lluc. També bon joc ofensiu, però una mica individual, per part d´Adrià i Àngel, ajudats per Giovanni i Josep.
En definitiva un primer partit on hem comprovat que els entrenadors Ivan i Ruben volen que es faci un bon futbol amb qualitat, criteri i serietat, encara que alguns jugadors es tindran que esforçar mes que uns altres a l’hora de dur a terme lo que els entrenadors desitgen.
I per acabar voldria fer una menció especial al nostre nou porter Carles per la seva bona actuació i de ben segur que arribarà a ser un gran porter.

Ànims a tots i a esforçar-vos als entrenaments !"

divendres, 12 de setembre del 2008

dimecres, 10 de setembre del 2008

Ja estem al Setembre...

I tornem a la normalitat desprès de l’aturada estiuenca. Demà 11 de Setembre es farà la presentació dels equips de L’Ulldecona CF. I de moment sembla ser que tenim nens per poder continuar amb el Pre-benjami.
Pau i Toni amb l'Oriol Romeu, ahir a les semifinals de la Copa Catalunya, on vem disfrutar de la seva presencia i d'un bon partit de l'Espanyol.

Guardiola encara deu estar pensant en la rebuda que li van fer.